Friday, March 2, 2012

I accidentally Old School RPG Planet is this bad?

Started reading d20 Dialectic blog (you commented my post and I checked who you are and liked your blog) found that funny little banner with wizard shooting spell what reads OSR! Curiously I opened the link and got to http://campaignwiki.org/planet/ (Old School RPG Planet). Started checking it out and...

OH my dear God!


I have accidentally spammed it's RSS feed! Sorry guys!

3 comments:

Nuurori said...

Äijähä on kirjottanu ku autiolla saarella, enkä oo varma onko tää ees A-Z-qualifoitua tavaraa!

Tosta otsikosta taitaa muute puuttua joku sana :D

Onko sulla muute joku systeemi, mistä huomaat kommentit vanhemmissa posteissa? Olisin saattanu kommentoida jotain, mutta pelkäsin että ne hukkuu sinne vaan. Blogifeedi on kuitenkin niin virtaavaa, eikä vanhempiin teksteihin yleensä palata.

Unknown said...

Ei puutu otsikosta sana. http://knowyourmeme.com/memes/i-accidentally
Pitää tietää meemi.

Minä saan jokaisesta kommentista blogi postauksen alkuperäisestä lähetyspäivästä huolimatta sähköpostiini ilmoituksen. Elikkäs ei huku. Ainoa "ongelma" on se, että blogiin kommentoivat voivat hukata viestinsä tänne... (jos palaavat takaisin vastauksia katsomaan tai eivät kirjaudu seuraamaan vastauksia)...

Luin sun ehdotuksen roolipelit.netissä ja meinaan jonkun tavan keksiä tänne kommunikoida helpommin kuin näiden postausten kommenteissa.

Nuurori said...

Sama ongelmahan on toki kaikissa muissakin blogeissa. En tiedä sitte jos on joku feedi tilattuna, että näkyykö keskustelut semmosessa. Mä en oikein hallitse.