Thursday, February 23, 2012

A to Z challenge of 2012I planned to join this also this year. Here you can find all posts for my last years challenge:
http://cradleofrabies.blogspot.com/search/label/A-Z%20Challenge

Last year I couldn't keep up with the challenge and some of my post were delayed. But this year I take the challenge again and my goal is to keep in schedule.

http://www.a-to-zchallenge.com/

3 comments:

Jeremy [Retro] said...

welcome back... i find it is much easier to schedule all my posts early. last year i got consumed by trying to visit a 100 people a day, i got burned out.

Nuurori said...

Mä en oikein diggaa näitä haasteita, kuten A-Z tai nanowrimo, joissa tarkotuksena on tuottaa tavaraa jonkun mielivaltaisen tavoitteen saavuttamiseksi, sen sijaan, että kirjotettas vaa kun on jotai sanottavaa.

voi tietysti perustellusti sanoo, että tämmöset kampanjat voi innostaa ja madaltaa turhan korkeella olevaa kirjotuskynnystä, mutta sitten taas, suurin osa siitä tuotetusta kamasta on todennäkösesti kumminkin väkisin väännettyä tuubaa, joka peittää alleen sen hyvänkin kaman.

Nykyisinä infoähkyn aikoina pitäs ennemmin kirjottaa vähemmän mutta asiaa, että sitä jaksais lukee, tai sitte ainaki kirjottaa jotenki tosi viihdyttävästi. Itekään en nyt näin tee, mutta kaikkihan jaksaa oman bloginsa kommentteja lukee joka tapauksessa :D

Unknown said...

Löysin reply nappulan. Tämä on itseasiassa inspiroivaa. Tulee ajateltua pakotettuna jotain, mitä muuten ei. Mieleeni tulee kuvaamataidon tunti missä aiheeksi annetaan hedelmäasetelma. Se, miten sen toteuttaa on ihan itsestä kiinni. Viime vuoden haasteesta tykkäsin, ja otan tämän ilolla vastaan.